Welkom!

Welkom op de website van KDV Bij ons. Wij zijn een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Wij zijn gevestigd in Lent aan de Edith Piafstraat 60 (hoek A325 en Vrouwe Udasingel) en geopend vanaf 1 april 2014. We zijn vijf dagen per week geopend, met uitzondering van een aantal feestdagen.

KDV Bij  ons heeft 2 semi-verticale groepen voor kinderen in de leeftijd van 1 t/m 4 jaar oud. Op deze 2 groepen mogen wij maximaal 16 kinderen opvangen, om de rust te bewaken kiezen wij ervoor om maximaal 13 kinderen per groep per dag op te vangen. Deze stamgroepen werken veel met elkaar samen. Zo delen ze de tuin, keuken, verschoonruimte en slaapkamer, maar ook zullen er gezamenlijke activiteiten georganiseerd worden. Ook kunnen de groepen samengevoegd worden tijdens de rustige (vakantie)periodes.

Ook is er een babygroep voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m max 1.5 jaar oud. Op deze groep vangen wij maximaal 9 kinderen per dag op.

Wij werken volgens ons pedagogisch plan en hebben protocollen rondom de veiligheid en gezondheid van kinderen. Deze zijn altijd in te zien.

Even binnenkijken bij ons?

klik hier voor een digitale rondleiding

Wij hanteren het volgende privacy beleid:

Privacy Policy KDV Bij ons