Kim

Hallo ouders !

Ik ben Kim Zijlmans en ben getrouwd met Geert. We wonen samen met onze 2 kinderen in Wijchen. We hebben een jongen van 5 jaar Levi, en een kleine meid van 2 jaar, Nova.

Ik heb 12,5 jaar bij dezelfde organisatie in de verstandelijk gehandicapten zorg gewerkt, waarvan 10 jaar op dezelfde woongroep in Sint-Oedenrode. Ik ben mijn gevoel achterna gegaan in de zoektocht naar een nieuwe werkplek die voor mij dichterbij huis is, en waar ik weer een nieuwe
uitdaging mag aangaan. De kleinschaligheid van “Bij Ons” is wat ik zocht, en ik ben heel blij dat ik hier een plekje in het team mag krijgen.

Het werken aan een warme, veilige omgeving, waarin de kleintjes zichzelf mogen zijn, spelenderwijs kunnen leren en proberen en zich ontwikkelen, is iets waar ik erg enthousiast van word. Vanuit mijn positie als ouder weet ik ook hoe belangrijk het is om met een gerust hart je kinderen ergens te mogen onderbrengen en te weten dat ze een fijne dag hebben.

Mijn hobby’s zijn ons moestuintje, ik ben een echte crea-bea, en vind freubelen heerlijk. Met de kinderen knutselen, of zelf op mijn naaimachine o.a kleertjes maken, taart en cake bakken.

Tot snel !

Lieve groetjes

Kim Zijlmans-Steeg