Marloes

Hallo,

Ik ben Marloes en woon samen met mijn man en 2 dochters in Nijmegen.

In 2003 heb ik de opleiding HBO Sociaal pedagogische hulpverlening afgerond. Ik heb een aantal jaren in een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking gewerkt en daarnaast was ik invalkracht bij een peuterrevalidatie. Tijdens mijn verhuizing naar Zutphen kreeg ik een baan bij een orthopedagogisch centrum. Daar heb ik de afgelopen 11 jaar gewerkt op diverse groepen binnen de dagbehandeling, daarnaast werkte ik ook bij gezinnen thuis en heb ik als begeleider in het onderwijs gewerkt. 7 jaar geleden zijn we naar Nijmegen verhuisd en bleef ik werken in Zutphen.

Nu is het moment daar om dichter bij huis te gaan werken. En ben ik enorm blij dat ik bij kinderdagverblijf Bij Ons mag gaan werken.

Kinderen in deze leeftijdsfase maken mij blij en geven mij energie, ik vind het leuk om ze te volgen en te stimuleren in hun ontwikkeling. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het belangrijk om er voor te zorgen dat jullie kinderen zich veilig voelen en een fijne dag hebben.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

En als je vragen hebt, stel ze gerust.

Groet,
Marloes